Mit tegyek? Nem bírom tovább.
Jövőhéten lesz a szóbelim, viszont a stressz kezd rajtam eluralkodni. 5 percenként a sírógörcs kerülget, mivel szarul állok a tételekkel és nem tudom hétfőig befejezni őket. Elég halogatós egy ember vagyok, de most érzem csak igazán a hatását. Már egy hete szorgalmasan tanulok napi szinten 8-11 órát, azonban nem tudok semmit se a tételekről. Nem is tudok tanulni ilyen lelki állapotban. Az írásbelieim viszonylag jók lettek: 4-esek, de ha nem érem el a minimumot szóbelin, akkor megy a levesbe.
Valaki tudna nekem segíteni, hogy tudnék felvidulni kicsit és nem szétsresszelni magam.
Tényleg már nem tudom meddig bírom. Csak el akarok tűnni innen :c
És kérlek ne írjatok olyat, hogy ezt magamnak csináltam, mert tisztában vagyok vele. Köszönöm.
Mikből lesznek jövőhéten szóbelijeid? Van valamiből tételsorod? Összegyűjtötted vagy kidolgoztad a tételeket?
Majd ha erre válaszoltál, megpróbálok tanácsot adni. Én egyébként tegnap érettségiztem, nem volt gáz, tényleg mindenki nagyon aranyos volt. Még az a tanár is segítőkész volt, aki eddig mindig úgy feleltetett, hogy teljesen elvette az életkedved, ha nem tudtál valamit kinevetett, ilyesmi.
Szia Sorstársam!
Én 20-án megyek szóbelizni... A mai napon még át szerettem volna nézni pár tételt, mert a 40 tételes tárgyanak szinte alig tudom a felét. Nos, nem sikerült. Reggel óta fáj a fejem, többször is hánytam a stressztől, most meg képtelen vagyok elaludni.
Én is halogatós vagyok, eddig csak az emelt szintű tantárgyamra mentem rá, aztán az utolsó durván 2 hétben kellett megtanulnom a maradék 100 tételt. Kegyetlen...
Eddig vártam hogy hétfő legyen, mostanra már azt kívánom bárcsak később mehetnék...
Sok sikert kívánok neked! Meg fogjuk oldani! Fb-os érettségis posztok alapján bőven van esélyünk egy jó szóbelit összerakni. :D
Ui.: nekem a pálinka segített.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!