Normális ez a "kényszerbetegség" ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Családom néhány tagja nagyon igénytelen.
Leginkább a kisöcsém apja, aki soha nem mos kezet, ha megjön a reptérről, vagy még nagy dolog után se, és úgy nyúl a kapcsolókhoz, kilincsekhez stb.
És mivel ezeket én is használom, szó szerint minden használat után kezet mosok mielőtt eszem vagy ha a szobámba mennék, de van, hogy inkább kesztyűt húzok mert korábban a túl gyakori kézmosástól ekcémám is kialakult.
Egyébként felnőtt 60-asról van szó. Múltkor is közös kajához nyúlt és szóltam neki, hogy mosson kezet de ezt ő sértésnek vette ahogy reagált.
Alapesetben egy normális környezetben ezt nem is csinálnám, viszont kénytelen vagyok a tudat miatt.
2022. jún. 16. 22:37
1/7 anonim válasza:
Igen, szerintem ez kóros. Oké hogy többször kéne kezet mosnia, de nem normális hogy bőrbetegségig mosod magad olyan dologtól amitől racionálisan végiggondolva elenyésző az esélye hogy bajod legyen
2/7 anonim válasza:
Anyádnak kéne neki szólnia, tényleg undorítóan igénytelen. Az alapvető higiéniát egy családban élő embernek be kell tartania. Ha saját magárt nem akarja, hát akkor másokért. Nincs joga kórokozókat terjeszteni.
3/7 anonim válasza:
Nem normális semmiképp. Teljesen e köré épül az életed. Abnormális.
4/7 anonim válasza:
Egy trehány emberrel élni egy házban, aki nem mos kezet vécé után sem és utána nyitogatja a hűtőt egy istenverése... borzasztó ez a higiéniai szabályok teljes semmibevétele. Orrtúrás után szétdobni a galacsint a szőnyegre, utána kimenni vágni egy szelet kenyeret, nagydolog vagy pisiles utan fogdosni az edényeket, hányinger
5/7 anonim válasza:
Nem is a fertőzéstől fél az ember, simán undorító ..., taknyos, bélsártól bűzlő kézzel túrni a hűtőben... brrr
6/7 anonim válasza:
5# ok hogy undi de ekcémáig kezet mosni sem normális
7/7 anonim válasza:
Hát nem, de ha az az undormany a sza.os kezeivel mindent fogdos, mit csinaljon ez a szerencsétlen ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!