Mit tehetnék, ha nem segítenek...?
Figyelt kérdés
... sem a
- sport (úszás, torna)
- fizikai munka
- tabletta vashiányra?
Ugyanolyan ólmos fáradtság van rajtam, mintha pl. egész nap az ágyban feküdtem volna.
Más is került már ilyen mélyre? Mit tanácsolnátok?
2022. jún. 15. 20:58
2/8 anonim válasza:
Mit mondott az orvos??? Mert egyik "megoldás" sem olyasmi, ami orvosi tanácsnak tünik.
Ha fáradt vagy állandóan, ki kell vizsgáltatni az okát, nem pedig a szomszéd tippjeit próbálgatni!
3/8 anonim válasza:
mennyi vizet iszol? mennyi koffeint iszol? (kávé, energiaital) mennyit alszol, mikor fekszel le este? mennyi kalóriát eszel egy nap? ebből mennyi a minőségi, főtt étel, gyümölcsök zöldségek?
4/8 A kérdező kommentje:
1-es, a fáradtság ennek a tünete? Mire figyeljek még ezesetben.
2-es, nagyobb igénybevételű fizikai munkát végzek, sportolni hobbiból szoktam és kb. 2 hónappal ezelőttig teljesen átmozgattak, felszabadítottak miközben végeztem őket. A vashiány pedig vérvétel útján derült ki.
2022. jún. 15. 21:15
5/8 A kérdező kommentje:
3-as, jól állok, kivéve a zöldség-gyümölcs témát. De az nem emlékszem, hogy valaha is ilyet okozott.
2022. jún. 15. 21:17
6/8 anonim válasza:
Akkor menj újra orvoshoz, mert ezek szerint MOSTANÀBAN lett problémád.
7/8 anonim válasza:
3 liter víz, próbálj meg kávét nem inni, max egyet naponta, 7-8 órát aludni, ha ez lehetséges a munka miatt, az alkohol is csak szárítja a tested, a lényeg igazából hogy hidratált legyél.
8/8 anonim válasza:
egyébként egy másik dolog, nem viccelek, amióta sok ismerősöm megkapta a vakcinát elkényelmesedett, ellustult, nem bírnak annyit a mindennapokban... de lehet hogy nem a vakcinához van köze hanem csak a karanténnak, nemtudom...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!