Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szoktatok így gondolkozni?

Szoktatok így gondolkozni?

Figyelt kérdés

Előszöris mindegy, hogy hányasak vagyunk valamiből, úgyis lesz munkánk, úgyis meg fogunk élni, ha meg nem, akk az utcán kihúzzuk a halálig.

Nem tök mindegy, hogy hogy nézünk ki, úgyis lesz társunk, ha meg nem, egyedül is jó.

Nem mindegy, hogy egészségesen élünk vagy sem, úgyis mindenki meghal.

Nem mindegy, hogy sokan ismernek, vagy azt sem tudják az emberek, h létezem...

Bocsi, de ezt le kellett írnom...

25N

Amúgy nem vagyok depis, ez csak egy gondolatmenet, rendesen tanulok, dolgozok...

2022. jún. 13. 21:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Legjobb gondolkodás menet számomra.

DE!!!

Bizonyos dolgok azonban elengedhetetlenek pl. Jól fizető állás, lakhatás, család, STB.

de a többire én is hasonlóan gondolok mint te.

Hátrányom nem származott még belőle, én is nagyon stresszeltem felesleg dolgokon az elején.😁

23F

2022. jún. 13. 21:58
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem azért nem mindegy, hogy egy legalja munkával, magányosan, gyötrődve töltjük el az éveinket a halálig, vagy tudunk biztosítani magunknak egy jó életszínvonalat, élményeket tudunk szerezni, meg úgy egyáltalán, boldogak vagyunk. :D

Persze az se jó, ha az ember görcsösen keresi a boldogságot és pont élni felejt el közben.

2022. jún. 13. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!