Ez a szorongás vagy depresszió jele lehet?
Figyelt kérdés
Nemrég költöztem össze a barátommal egy új helyre. Nagyon szeretem a lakást, jól is érezzük magunkat, viszont abban a pillanatban amikor barátom elmegy dolgozni kialakul bennem egy olyan érzés, mintha ráültek volna a mellkasomra, szorít, de abban a pillanatban ahogy hazaér ez elmúlik.
Mindig is úgy laktam, hogy körbevettek az emberek, először a család, ahol többen vagyunk, aztán lakótársak, most viszont már csak ketten vagyunk barátommal és annak ellenére, hogy én vártam legjobban ezt a költözést, most így érzek.
Mit tudnék ellene tenni? Vagy majd idővel megszokom és elmúlik?
2022. jún. 13. 08:44
2/5 anonim 

válasza:

Vegyél macskát és ültesd a mellkasodra.
3/5 anonim 

válasza:

Az előttem szólók nem mondtak hülyeséget. Kiegészíteném az egyéb játékszerekkel, amelyek feszültségoldóak.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, dolgozni dolgozom, de home office van a cégünknél, kisállatot pedig nem tarthatok sajnos.
2022. jún. 13. 13:29
5/5 anonim 

válasza:

Átèrzem...de még én sem tudom sajnos mi a megoldás erre 😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!