Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyire normális dolog...

Mennyire normális dolog lelkileg fáradni 18 évesen?

Figyelt kérdés
Sok dolgot éltem át én is ez tény(és több problémám is van de én magamba temetem ezeket)És én nem nagyon osztok meg magamrol senkinek,semmit.Inkább nekem szoktak panaszkodni,kiönteni a szívük.végig hallgatom es segítek ahogy tudok.De mostanában vettem észre hogy kezdek fáradni.Akarok segíteni másoknak,de már nem megy.csak beletörődöm.hogy hát na ez van.pedig én mindig segítek mindenkinek ahogy csak tudok.de egy ideje valahogy nem megy és semmi se érdekel.Mintha az életem egy álom lenne és én nem is vagyok valódi
2022. jún. 12. 17:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Én 14 évesen is már ki voltam lelkileg annyi szart éltem át. 17/L.
2022. jún. 12. 17:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem sikerült.
2022. jún. 12. 19:00
 3/3 anonim ***** válasza:

A kifejtésben leírtak után tényleg nem is csoda, hogy lelkileg elfáradtál. Neked is vannak gondjaid, amiket nem osztasz meg, helyette magadban tartod, elnyomod őket, illetve másokét is magadra vállalod, úgymond plusz teherként.

Nagyon átérzem, mert ezek velem is megtörténtek. Viszont szerintem most ideje lenne kicsit megállnod, és magadra koncentrálnod. Nagyon szép dolog, hogy ilyen önzetlenül segítesz másoknak, de mellette ne hanyagold el önmagad, most kicsit helyezd inkább magad előtérbe.

2022. jún. 13. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!