Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elegem van mindenből. Mit...

Elegem van mindenből. Mit kezdjek a kib@szott életemmel?

Figyelt kérdés
Én megpróbáltam mindent, semmivel sem változik az életem, tehetetlen vagyok és kvára elegem van már mindenből, legszívesebben megdöglenék de még ahhoz is gyáva vagyok, félek hogy nem sikerülne. Nem vagyok normális, túl sok dologban másképp állok az élethez mint más emberek, én vagyok a probléma, én tehetek arról hogy nem lehetek boldog. Egyedül vagyok rengeteg problémámmal, nem beszélhetek róluk senkinek,nem értenének meg. Pszichológusnak se beszélhetnék ezekről, még az se értené. Nincs senki aki hasonlóan gondolkodna mint én, legalábbis nem találkoztam még ilyennel. Egyedül érzem magam a világban és nem találom a helyemet

2022. jún. 11. 02:45
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Utolsó, hát igen, van hogy nincs más kiút sajnos :(
2022. jún. 14. 16:50
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
20 Ez nagy igazság, és részvétem. De mi van, ha valaki azért akar meghalni, mert már nem élnek a szerettei, vagy már nincs olyan ember, akinek hiányoznának? A társadalom szemében minden ember csak egy porszem, és talán akkor foglalkoznak vele egy kicsit, ha öngyilkos lesz, akik egy kicsit ismerték megdöbbennek egy kicsit, másnak meg egy mindennapos hír,aki a médiában értesül róla. Aztán kiderül, hogy pszichiátrián gyógykezelték, és akkor már úgy gondolják érthető, és jaa hát úgy már más, pszichiátriai beteg volt. De senki nem gondol bele, hogy mi vezethetett idáig. De meg is értem, mert őket nem érinti épp akkor...
2022. jún. 14. 21:28
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

20-as vagyok. A szabad akarat megadatott mindenkinek...

Puzsér, bár első blikkre nem mondanánk meg róla, de hosszú évekig küzdött depresszióval és az öngyilkos gondolataival, mai napig gyógyszereket szed rá. Ő mondta, hogy a legnagyszerűbb találmány a szabad akarat. Hogy bármikor az ember kiléphet az élet nevű játékból, ha nem kér többé belőle.

Nem vagyunk egyformák. Van aki annak ellenére élvezi az életet, hogy folyamatosan nehézségei vannak. Van aki aranykanállal a szájában született, mégis meg akar halni.

Ugye szokták mondani, hogy az élet értelme a küzdés maga. Nem mindenki kér ebből, ezt valahol el kell fogadni. Nekem az édesapám is öngyilkos lett, annyi évesen, mint a fiam. Szerintem genetikailag is van hajlamosító tényező.

Ez, amit írtál: "és talán akkor foglalkoznak vele egy kicsit, ha öngyilkos lesz.." Na hát ezért végképp nem érdemes, mert nem tart sokáig. Sosem felejtem el, tavaly nyáron fulladt meg egy testvérpár a Balatonban és szörnyülködtünk a férjemmel, meg elképzeltük az elképzelhetetlent, hogy ezt nem lehetne ép ésszel kibírni. De órákkal később már a napi dolgainkkal foglalkoztunk ugyanúgy, mint mások is. Aztán este 8 órakor csöngetett a rendőrség hozzánk is...és még azóta sem ocsúdtunk. Mindenki más éli az életét, mi meg csak túléljük a napokat azóta is.

2022. jún. 15. 03:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!