Elegem van mindenből. Mit kezdjek a kib@szott életemmel?
Figyelt kérdés
Én megpróbáltam mindent, semmivel sem változik az életem, tehetetlen vagyok és kvára elegem van már mindenből, legszívesebben megdöglenék de még ahhoz is gyáva vagyok, félek hogy nem sikerülne. Nem vagyok normális, túl sok dologban másképp állok az élethez mint más emberek, én vagyok a probléma, én tehetek arról hogy nem lehetek boldog. Egyedül vagyok rengeteg problémámmal, nem beszélhetek róluk senkinek,nem értenének meg. Pszichológusnak se beszélhetnék ezekről, még az se értené. Nincs senki aki hasonlóan gondolkodna mint én, legalábbis nem találkoztam még ilyennel. Egyedül érzem magam a világban és nem találom a helyemet
Az a baj hogy senki nem segít :( !! Én már szószerint arra gondoltam hogy beveszek mindent ,magamba nyomom a megmaradt injekcióimat .. de még az is kevés lenne , biztos hogy amilyen szerencsétlen vagyok túl élném ,utánna meg nyomorékan lennék.
2022. jún. 11. 22:54
12/23 A kérdező kommentje:
Én attól félek hogy túlélem és mindenki tudni fogja hogy meg akartam halni, attól hogy esetleg nyomorék lennék azért nem félek mert utána újra megtenném addig amíg meghalok tényleg, viszont ez abban az esetben is jó megoldás ha nem sikerülne és megtudnák, csak túlságosan gyáva vagyunk az a baj
2022. jún. 11. 22:56
13/23 A kérdező kommentje:
vagyok *
2022. jún. 11. 22:57
14/23 anonim válasza:
Én is nagyon meg akarok halni
26/n
Szilvi
2022. jún. 12. 14:40
15/23 anonim válasza:
Azt hiszem van egy olyan oldal ahol ingyen is lehet beszélni pszichológussal azoknak hozták létre akik nem engedhetik meg maguknak, ha ilyen problémája van valakinek akkor megkereshetem újra, mert a nevét sajnos elfelejtettem.
Tudom van, hogy egyáltalán nem hangzik reálisnak, de vannak szép dolgok az életben amiket érdemes megtapasztalni. Bár ha ti nem akartok már tovább próbálkozni azt nem lehet kényszeríteni. Ha megnyugtatna valakit velem is lehet beszélgetni. Szívesen meghallgatok bárkit
2022. jún. 12. 18:53
16/23 anonim válasza:
Ohh, ez most ilyen hogyan öljem meg magamat kérdés lenne? Mert én azt hittem segítség kell
2022. jún. 12. 18:56
17/23 anonim válasza:
Csoportos öngyi? Csatlakozhatok? 😊
2022. jún. 12. 19:40
18/23 anonim válasza:
Én is szeretnék meghalni.:(
Aki nincs benne,úgysem érti ezt meg
2022. jún. 12. 20:49
19/23 anonim válasza:
Nyilván nehezebb megérteni annak akinek nem kellett hozzátok hasonló nehézségekkel küzdenie akármin is mentetek keresztül, de fogalma sincs az embernek hogyan segítsen ha azt se tudja mi pontosan a probléma. Szóval figyelj tényleg nem értem, de szeretném, vagy akkor ti mondjátok el hogyan segítsenek nektek
2022. jún. 12. 21:16
20/23 anonim válasza:
Az én fiam 11 hónappal ezelőtt lett öngyilkos és utólag tudtuk meg, hogy igazából már évekkel ezelőtt is meg akart halni. Lediplomázott ez idő alatt, volt pszichológusnál is szorongás miatt, de meg sem fordult a fejünkben, hogy ő már gyakorlatilag évek óta ezzel kelt és feküdt, hogy neki nincs ezen a földön keresnivalója. Küzdött és mégsem látott más kiutat a saját börtönéből.
Küzdjetek kérlek, mert iszonyú fájdalmat okoztok a szüleiteknek, ha megteszitek és bár ti megszabadultok a kínjaitoktól de ezt azon az áron, hogy az ittmaradottakra rátestáljátok. :((
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!