Nem bírom elviselni a kudarcot, ezért hazudok, jár más is ebben a cipőben?
Azok válaszoljanak, akik hasonló cipőben járnak. Voltam már 3 évig terápián, de ez nem változott.
Nem vettek fel idén a jogra (nem sikerült úgy az emelt ahogy kellett volna, így októberben újracsinálom), de muszáj voltam hazudni. Azt mondtam, hogy felvettek és inkább megszakítottam a többiekkel a kapcsolatot, hogy ne derüljön ki az igazság.
Aztán sok minden másban is hazudok, ami valami kudarchoz kötődik.
Nem akarom, hogy lúzernek gondoljanak. Viszont a hazugságok sem tesznek jót és gyakran elfelejtem, hogy kinek hazudtam kinek nem.
És megsúgom, hogy ez a tulajdonság máshol nem értékelhető, de jogon pont igen. Ha elviselnéd a kudarcot és beletörődnél, aki nem nyernéd meg az ügyet, dobna a kliensed és keresne mást.
Annyi, hogy én változtatni szeretnék ezen.
5: Igen, azok az álszentek, akik morális fölényben érzik magukat, és úgy nyilvánítanak véleményt, hogy nem is értenek a témához.
4: ennyi erővel bárhol hazudnék, mindenhol nehéz lenne. De ha már egyszer bekerült az ember, akkor meg is csinálja.
Szánalmas fogyi!
Ne etessük a majmot!
Elvan a saját világába,válaszolgat magának a többi profiljával!
Jó szórakozást idióta!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!