Valaki segítene értelmezni a dolgokat?
Figyelt kérdés
Egy pszichiátriai alapítványon keresztül bérlek egy szobát 35.000 Ftert, meg egy lakótársam van, ő is ugyanennyit fizet, a harmadik lakó a tulajdonos. Ezek a gondozók állandóan csesztetnek engem, mindig valamit alá akarnak velem íratni, amiből hátrányom lesz. Ma is ez történt de nem írtam alá hanem megfogták az összes iratot ami az asztalon volt és hazarohantam vele. Most azt mondták hogy ez lopás főleg hivatalos intézményből de ez engem nem érdekel. Ha valaki átolvasná a velem eddig alairattatott dolgokat, nagy segítség lenne. Privátban ha kapok email címet oda el tudom küldeni.2022. jún. 10. 15:16
2/6 anonim 

válasza:

Ha gondnokság alatt állna, mindent a gondozója írna alá.
3/6 anonim 

válasza:

Nem biztos; vannak, akik részlegesen állnak gondnokság alatt. (Azaz nem minden ügycsoportban) Ilyenkor ketten írnak alá. A gondnok és a gondnokolt.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem állok semmilyen gondnokság alatt
2022. jún. 10. 15:52
5/6 anonim 

válasza:

Pszichiátriai alapítványban a gondozók akarnak aláíratni veled valamit ha jól értem. Írd ide hogy mit és akkor könnyebben adhatunk választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!