Mik ezek a fogalmak Badoo-n, meg hogyan kell értelmezni egyes dolgokat?
Van néhány dolog ami nem tiszta nekem.
1. Mi az hogy "nem látom ha szivezel"? Értem, hogy ahhoz premium kell, de nem pont az az oldal lényege, hogy függetlenül nyomjatok egymásra, és nem az 1ik válogat a sokból és úgy talál a másikra? :D
2. Mi az a "komolyan randizni"? A sima "randizni" az micsoda akkor? Mert ha a csak szex dolog lenne a különbség, akkor a "majd meglátom mi lesz" miben másabb mint az előzőek?
3. Vannak kamu/robot profilok Badoon? Többször előfordult, hogy visszajelölt valami jó nő, írtam is rá, de sose írt vissza, el se olvasta. Épeszű ember nem hiszem hogy csak úgy nyomkod gondolkodás nélkül, ha meg véletlen nyomott volna rám akkor letiltott volna miután írok, volt már ilyen is :D
4. A 30 feletti nőknek miért 15-20 éves képeik vannak kint? De komolyan, ott van az percre pontosan a dátum csomószor a kép alján :D
1. "nem látom ha szivezel" = "ne csak szívet küldj, hanem írj üzenetet"
2. "komolyan randizni" = "ha eleve tudod, hogy csak dugni akarsz, nem engem keresel"
3. "visszajelölt valami jó nő, írtam is rá, de sose írt vissza, el se olvasta" = vagy robot, vagy véletlenül jelölt vissza, vagy ő is százával jelöli a férfiakat (mint ahogy a férfiak szokták a nőkkel), és aztán a matchekből szelektál
4. "30 feletti nőknek miért 15-20 éves képeik vannak kint?" = az emberek bizony szoktak hazudni, a társkeresés során meg egyébként is
A komoly randi alatt azt kell érteni nyilván, hogy komoly kapcsolatban gondolkodik az illető, nemcsak megfarkalja oszt jónapot
Akik nem jelölnek vissza, ők többnyire nem is társat/barátokat keresnek, csak az egójukat tuningolják
A kamuképezés pedig általános volt már jóval korábban a chaten is...volt olyan sügér is, aki még a vízjelet se tüntette el a fényképről. Aztán mikor rákérdeztem, hogy a Shutterstock az a vezeték- vagy a keresztneve-e, ott is vakarózott ahol nem viszketett...
Kicsit el vagy tévedve. Nem tudom mit értesz "idősebb nő" alatt, de egy 30 évest nem szokás így emlegetni, másrészt pont ez az a korosztály, aki South Parkon meg Femguyon nőtt fel fyi. Nem igazán érthető miről beszélsz.
Ha a jó csaj meg tilt téged/nem ír vissza, akkor valószínűleg véletlenül jelölt téged, nem érdekled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!