Szoktatok azzal szórakozni hogy társkeresőkre regisztráltok kamuprofilt?
Gondolok itt arra hogy mennyire egyszerű a kevésbe ismert társkeresőkre beregisztrálni egy google-ről lopott selfie-vel.
Én most a Vágyaid nevezetű applikációval szórakozok (lányként regisztráltam), egyszerűen nevetséges hogy mennyire ráharapnak az emberek és nem esik le senkinek.
A Badoo-t vagy a Tindert már nehezebb, azokat nem is sikerült de ha még lenne instám simán ellophatnám másnak a képeit erre a célra.
Az ilyenek viszont mint a "happen" vagy a fentebb említett app simán elfogad bármit és azonnal kapás van, nem is kevés:
400+ megtekintés, 50 üzenet kb. 4 óra alatt.
Nevetséges...
Nem, csak idegesíti azokat akik komolyan gondolják a társkeresést... Túl sok ilyen hozzád hasonló nyomorult miatt meg az automata botok miatt vannak teleszemetelve a társkeresők és hamarabb elfogy az ingyenes jobbra húzási lehetőség ezért lényegesen kevesebb match van.
Mi a célod vele egyáltalán?
#4: pont erre próbálok rávilágitani hogy agyig vannak kamuprofilokkal, én is többször belefutottam már, amint regisztrálsz jönnek a likeok de ahhoz megnézd fizetned kell.
Ha fizettél akkor viszont kihalt mint egy siralomház
Azok a profilok akiket likeolsz vagy kamu, vagy inaktívak ezer éve, elfogynak a likejaid, fizess
Én mostanában azért szórakozok ezzel mert rohadtul unatkozok és ezzel b**om el mások kedvét is, pont ahogy velünk szórakoznak ezek az oldalak
igazán nemes cselekedet!
hogy kapjon el a cifrafosás a buszon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!