Szerintetek az kényszerbetegség, ha undorodok az öregektől? Délelőtt még boltba se megyek, mert tele van velük a tesco. Mindig este megyek, ha ők már nincsenek ott.
Figyelt kérdés
Meg az utcán is jó messzire kerülöm őket.2022. jún. 8. 10:30
41/54 anonim válasza:
nem a szivacs szenvedi meg ezt, hanem te mosod szarrá magad pár év alatt - holott a mocsok a lelkedben van, nem a testfelületeden. És az a "20 priviíró" (amiből 2 igaz) is : a gyűlölet, az undor tönkre fog tenni titeket. Legalább nem lesztek "undorító öregek", belefulladtok saját gennyes gyűlöletetekbe.
42/54 A kérdező kommentje:
az undor nem egyenlő a gyűlölettel, nem gyűlölök senkit
2022. jún. 20. 20:16
43/54 anonim válasza:
42: hagyd, valszeg idősek és azért kötekednek beléd, kérdező. (Na, még egy ok, amiért undort váltanak ki belőlünk az idősek, tisztelet a kivételnek).
44/54 A kérdező kommentje:
Köszi 43as, ment a zöld kéz tőlem. A többi öreg lemínuszolt.
2022. jún. 21. 07:30
45/54 anonim válasza:
Nem, nem "azért kötekednek belé" - hanem azért próbálják itt sokan észhez téríteni, mert embertelen, torz, és beteg, és SAJÁT MAGÁNAK ÁRT EZZEL.
Te meg 43-as nem álltál kétszer sorba, mikor az észt osztották. Nem az "öregek" véleménye, hogy a kérdező BETEG, hanem aki valamelyest érti, mitől hogyan alakulhat ki "undor"
42 Az undor nem egyenlő a gyűlölettel, de elég nagy gyűlölet van a világgal és saját magával szemben, aki undorodik tkp. bármitől is.
Kezelni kellene kérdező, mert végig szenveded az életed teljesen értelmetlenül.
46/54 A kérdező kommentje:
De mondjuk látom, h sokan kerülik őket a boltban is, ha letéved egy kettő este a boltba.
2022. jún. 21. 19:04
47/54 anonim válasza:
46 az, hogy "kerülik" fasorban sincs azzal, hogy te undorodsz, és kényszerbetegségre utaló tüneteket mutatsz. Amiről tudsz, hisz a kérdésed nem véletlenül szól erről.
48/54 A kérdező kommentje:
Valójában tudom is meg nem is, nagyon a határon húzódok. Nyilván ez a szivaccsal mosás nincs sokszor, mert a közelembe se engedem őket.
2022. jún. 21. 19:43
49/54 anonim válasza:
Más kényszeres dolgod is van? Hagyjuk ezt az öregezést, egyébként tudod élni szabadon az életed? Tudsz dolgozni? Vannak barátaid? Tudsz örülni? nevetni? Mert akkor nincs nagy baj.
50/54 A kérdező kommentje:
Igen utolsó, annyiban nem tudom szabadon, hogy kerülgetem őket. Mint egy videójáték. Meg mögöttük se megyek soha, kell legalább 5 méter. Meg a barátnőmnek is megtömtem ezzel a fejét és már ő is kerüli őket. De például a boltban sem veszem el az első terméket, hanem mindig hátulról. Munkahelyemen csak fiatalok vannak. A gyerekeket kifejezetten szeretem és ők is engem. Nem vagyok pedo, de tök simán elvagyok egyrakás gyerekkel is egész nap. Pozitív energiájuk van.
2022. jún. 21. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!