Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Előfordult másnál már ez az...

Előfordult másnál már ez az érzés antidepresszáns szedése közben, vagy csak úgy alapból?

Figyelt kérdés
Egyre többször érzem mostanság, mintha "elbambulnék" nem lennék ott a dolgoknál, mintha kilépnék a testemből, és így nem is tudom "néznék". De fejben ott vagyok kétségtelenül mindennek ura vagyok, de borzasztó szorongást okoz. Én OCD-re/kényszerbetegségre szedek antidepresszánst, de a gyógyszer előtt minimális ilyen volt, de mostanság elég erősen előjön pár percre, és nagyon beszorongok.

2022. jún. 5. 20:21
 1/2 Balogh Zsozsó ***** válasza:
Hú, de jól megfogalmaztad. Na én pont ezt éreztem, és nagyon félelmetes volt. Nekem még néha hányinger is fellépett hozzá. Szörnyű érzés volt. A gyógyszer elején még felerősödött, de szerencsére helyrehozott és már elmúlt.
2022. jún. 6. 08:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Derealizáció.
2022. jún. 7. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!