Mitől lesz valaki Rudi?
Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam, hogy a rudik hogyan alakulnak ki? Nagyon sok ilyen van, viszont a nagyon nagy mértékű eléggé ritka, és van akinek minden mozdulatában benne van a rudiság. Mi miatt alakulhat ez ki?2022. jún. 7. 21:43
2/10 anonim 

válasza:

Valószínű a szülei ezt a nevet adták neki attól esetleg?
4/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll, nem tehetek róla, hogy nem tudjátok mit jelent az, hogy Rudi, pedig a nevébe is benne van. Rudi Géza.
2022. jún. 13. 15:56
5/10 anonim 

válasza:

Az a vezetékneve jó ember.Mellesleg abbol hogy Rudi hogy talaljuk ki?Lehet az túrórudi vagy egyéb más rudi.Pontositani kene es akkor talan tudnank.
7/10 anonim 

válasza:

Mar a mentalis egeszseg kategoriabol is lehet tudniXDD
8/10 A kérdező kommentje:
#7 Valóban, lehet tudni a kategóriából is, hogy mire gondolok. Úgy látom sok ember számára nem egyértelmű maga a kifejezés. Nem a Rudolf név becenevére gondolok. Hanem amikor valaki őszintén szólva balfsz, félős, de ezekkel együtt, nem ad magára, a haja is csak simán le van növesztve, kövérkés, az öltözködése is szétesett, például susogóba jár vagy hasonló. Ez az egyik típusú rudi. De van több féle rudi, valaki például teljesen másért rudi, valaki lehet, hogy ad magára például, és próbálkozik határozottnak tűnni, de annyira erőltetett és izzadtságszagú az egész jelleme a túl erős próbálkozástól, hogy egyszerűen rudi lesz.
2022. jún. 16. 13:42
9/10 anonim 

válasza:

Olyasmi figura, mint Nyelvész Józsi univerzumában Rudika? ;))) sosem hallottam még, rákeresve sem találtam semmit, szóval elég új szleng lehet, ne csodálkozz, ha nem jönnek a tájékouott válaszolók tucatjai. Merrefelé mhasználják ezt a szót?
10/10 anonim 

válasza:

Ez tuti nem mai szleng inkabb vmi őskori
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!