Megakarok halni? Valaki van még így vele?😞
Erős depresszióval kezel a pszichiáter , gyógyszereket szedek.
Úgy éreztem ,hogy mostanában tök jól vagyok meg minden így az orvosom azt javasolta ,hogy majd júliusba menjek hozzá legközelebb viszont azóta ért egy rossz esemény ami miatt emésztem magamat...
Nagyon rosszul érintetett a dolog az eddigi problémáim mellett..
Nem látom kiútat az alagút végén és semmire kellőnek érzem magamat és úgy érzem nem akarok élni mert számomra az egész egy szenvedés..
Úgy voltam vele ,hogy tök jól haladok a gyógyulással viszont a mai teljesen padlóra terített..
Lényegtelen ,hogy mi történt ma viszont úgy érzem betelt a pohár és nem bírom tovább felakarom adni..
Felhívhatom az orvosomat és elmondhatom neki mi a szándékom vagy megvárjam a júliust valahogy és próbáljam meg mégis összeszedni magamat?
Telesen padlón vagyok én már ezt nem akarom így tovább..
hasonlóképpen. Sajnos nekem alapból van mentális betegségem, nehezített pálya.
De mondjuk öngyilkos nem lennék, csak mindig arra gondolok, jó lenne, ha történne velem valami.
Biztos, hogy nagyon sokan vannak így, mint te.
Mindenképpen hívd fel az orvosodat, ne várj vele júliusig.
Énis így vagyok,nekem a pszichológus meg is mondta hogy nem tud fogadni,magánra meg az anyagi helyzet nem a legjobb,egyedül vagyok életem nagyrészébe,annyi a napom hogy elmegyek suliba haza jövök és ennyit ott is utálnak,meg igazából mindig is lenéztek az emberek mert introvertáltabb voltam,szüleim elváltak,kb. Édesanyumon kívül nincs egy ember akire számíthatok,az utolsó ember is elhunyt akire számíthattam. Szorongással kellek fel nap mint nap van mikor megy a hasam,vagy gyomoridegem van. Az élet ilyen..nem mindig csupa jó és vidámság,én ennek ellenére még hiszek abban hogy egyszer majd jobb lesz.. bár nem sok esély van rá.
18 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!