A pszichiátrián mit csinálnak egésznap a betegek? Ágyban fekszenek?
A zárt osztályról nem mehetsz ki. Fekszel, beszélgetsz másokkal, tévét nézel, ha van olvasnivalód, olvasol, kimész cigizni, nagyjából ezek a lehetőségek.
A nyílt osztályról bármikor kimehetsz az udvarra, de a kórház területét nem hagyhatod el. Egyébként ott is csak a fenti lehetőségek vannak időtöltésre.
Én voltam zárton és nyílton is. Az utolsó jól mondja.
Egy hetet voltam a zárton, 1 percnyi emlékem sincs róla, azt se tudtam, hogy fiú vagyok e vagy lány, úgy begyógyszereztek..
A nyílton már tisztább voltam fejben, ott mindenki sétálgatott, ismerkedett, tényleg sokat cigiztek az emberek. Voltak kezelések, mindenféle terápiák (zene, rajz stb) és esténként pedig ment a tv. :)
Azért itt is volt 1-2 leszedált emberke akik vagy feküdtek vagy zombiként jártak-keltek.
Ijesztő lehet belegondolni, de ott teljesen normális ez.
Igazából tökre élveztem bent lenni a nyílton, nem kellett másnak mutatnod magad, úgy éreztem otthonra leltem:D és jókat lehetett beszélgetni.
4-es vagyok, lemaradt, hogy 21/l
Akkor 19 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!