A borderline személyiségzavarban szenvedők esetében, ez az állítás mennyire igaz?
"A Borderline személy életében mindig van egy „kedvenc személy” akinek a hangulata nagyon erősen befolyásolja őt, gyakorlatilag függ a másik érzelmeitől és az ő érzelmei is a másik érzelmeivel együtt változnak. Ha ez a személy haragszik rá, akkor hatalmas bűntudatot és önutálatot okozhat."
Illetve ez a személy, lehet olyasvalaki is, akit nem is ismer személyesen? Esetleg egy híresség? Nyilván ilyen esetben nem játszik az utolsó mondat, hogy "ha ez a személy haragszik rá, akkor hatalmas bűntudatot és önutálatot okozhat", de a többi része igaz lehet, nem?
Sajnálom, elhiszem, hogy ez borzasztóan rosszul eshet :(
Gondolom akkor az ő imádott személye is egy olyan ember volt, akit ismert, igaz?
#4 vagyok! Oh ismerte sőt nős pasiként a pasi rendszeresen szexelt vele. A csaj meg küzdött a maga módján hogy vele maradjon…
Velem barátok voltunk napi szinten beszéltünk…
Inkább a hullámzásai voltak nehezek
Én voltam kedvenc, de ilyen hangulat ingadozászokat nem az én hangulatom miatt tapasztaltam. Inkább az befolyásolta, hogy mit teszek. Ha az ő kedve kénye szerint cselekedtem, akkor jó voltam, de ha ellent mertem neki mondani, akkor fenyegetett és bosszúzott megsértődött.
Viszont rengeteget olvastam róluk és van akinél ez a jellemző, amit te írsz. Ez az egyik legösszetettebb személyiségzavar sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!