Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egész nap nem érdekel semmi,se...

Egész nap nem érdekel semmi,semmi motiváció,semmihez semmi kedvem . Mi ez ?

Figyelt kérdés

Csak fekszem ,nem csinálok semmit,nem érdekel semmi ,semmi motiváció nincs bennem,semmi nem okoz örömöt.

Nem mosok,nem takarítok, ebédet épp csak megcsinálom eszek és ennyi.

Néha napokig el sem mosogatok.

Ideges vagyok feszült egész nap.

Minden nehezemre esik .

Még wcre is menni.

És ez csak egyre rosszabb.

2022. jún. 6. 10:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Totálisan ingerszegény környezetben élsz. Ki kellene mozdulnod élményeket szerezni.
2022. jún. 6. 13:57
 12/17 A kérdező kommentje:
11 ez így van!!!!
2022. jún. 6. 14:19
 13/17 anonim ***** válasza:
Milyen a munkád? Szereted? Örömmel csinálod?
2022. jún. 8. 08:20
 14/17 A kérdező kommentje:
A munka is unalmas, nem igazán szeretem. Sajnos már semmit nem csinálok örömmel semmi nem érdekel és itt is egyedül vagyok.
2022. jún. 8. 09:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak ilyen időszakaim. Teljesen normális, persze attól függ mennyi ideje érzed így magadat. Nincs veled semmi baj, viszont keress j célokat, és haladj apránként. Hallgass zenét, olvass egy jó könyvet, menj sétálj egyet, legyél barátokkal. De ha ez fokozódik, és ténylegesen huzamosabb ideje tart és egyre kilátástalanbbnak látod a helyzetet elmehetsz pszichológushoz. Bár jó ha felismered, de ha konkrét okod nincsen rá akkor szerintem ez csak egy átmeneti időszak. Időjárás miatt szokott nekem ilyen lenni, ezek a melegek aztán a fos idő nem igazán jön be. De lényeg, hogy nem kell mindent egyszerre, csak apránként haladj.
2022. jún. 12. 23:35
 16/17 A kérdező kommentje:

15

Hat hete van ez

Most megyek orvoshoz...

2022. jún. 13. 08:59
 17/17 anonim válasza:

Én a helyedben keresnék egy jó Péter Botond videót

https://www.youtube.com/watch?v=7TWYd64126o

2022. jún. 14. 18:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!