Nagyon erős szorongáson segít az antidepresszáns?
Figyelt kérdés
Nagyon erős szorongásom van. Próbáltam mindenféle természetes szert, terápiát is, de olyan erős, hogy már sokszor az öngyilkosságra gondolok. Egész nap csak sírok vagy sírnék.
Nyugtatót próbáltam elsőre a háziorvosommal de egyre kevésbé használ, mintha ráazoknék és egyre több kellene belőle.
2022. jún. 5. 12:11
21/23 anonim válasza:
Írd meg milyen betegség , én is pont így vagyok , és ezért nem merek csak minimális antidepresszánst szedni , lehet nagyobb dózis segítene.
22/23 anonim válasza:
A kávét, kólát, cigit meg tedd le! De látom te is csak nyavajogni szeretsz. Semmit nem fog megoldani az antidepresszáns, ha csak panaszkodsz! A Sanaxnak bővel elégnek kellene lennie, ha közben tennél magadért valamit, és nem csak elvesznél az önsajnálatban!
23/23 anonim válasza:
Segíthet az antidepresszans és nem, nem egyenlő a nyugatatóval. Ket külonboző gyógyszer soport. Xanax toleranciát okoz így terméyzetes, hogy már nem hat. Az antidepresszánst lehet szedni hosszú távon is, nem kell folyton emelni de kb 2 hónap mire beáll. Elso egy hónapban nem fog használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!