Szorongáson is segít az antidepresszáns ?
A problémám 1 éve kezdődött szülés után. Minden nap annyira szorongok, hogy hányással hasmenéssel kelek.
Nagyonhosszúak a napjaim a lányommal. Aludni alig tudok a szorongástól. Napi 10 szem 0,5-ös frontin tuti elmegy.
Reggel 2 szem Délbe 2 szem és este 6 szem az alváshoz.
Már öngyilkos gondolataim vannak én ezt a szorongást màr nem bírom.
A császár metszés hozta ezt ki, pábikrohamot kaptam közben.
Voltam már orvosnál Ketileptet adott aludni na az valami iszonyat rossz gyógyszer nekem, mást nem hajlandó írni mert szerinte ez a legjobb azt kb. leszarja az orvos, hogy nem vagyok jól…
Frontint írat már az egész családom, hogy meglegyen az adagom.
Holnap megyek egy “ híresebb “ pszichiáterhez aki remélem kitud erre a problémára találni valamit.
Az antidepresszáns igen segithet a szorongásodon de ha nem a szerotonin hiány okozza akkor nem biztos h hozzáad majd bármit is de ez majd kiderül.
Mindenesetre ez a napi 10 szem krv@sok. gyorsan rá fogsz függni, szóval reménykedjünk, hogy a pszichiáter rendberak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!