Tudom, hogy nem tehettem mást, de mégis fáj a tudat, hogy el kellett őt engednem, de vele mi lesz pár év múlva?
Figyelt kérdés
A volt páromnak súlyos személyiségzavara volt (rejtett nárcisztikus) és 3 évnél tovább nem bírtam elviselni az állandó fázisokat, (szerelembomba-leertékelés-eldobás-visszaporszívózás) és az ok nélküli átfordulásokat (amikor minden előjel nélkül bizonytalan ideig nem szólt hozzám, és helyettem a külvilagból bárhonnét beszerezte a dícséretet, az ajnározást) a sok csendel verést, az érzelmeim visszautasítását, a szexhez való változó viszonyulását, és sorolhatnám. Trauma kötésben voltam sokáig, és mikor egyenesen közöltem hogy nekem is vannak igényeim, nem vagyok a rabszolgája, akkor iszonyat elfordult tőlem. Próbáltam megbeszélni vele, de teljesen elzárkózott. Én ebbe kikészültem, és szakítottam. Tudom hogy fogynak körülötte az emberek a viselkedése miatt, tudom hogy beteg és szeretem is, még most is, de a saját érdekemben magára kelett hagynom. Látszólag fel sem figja, vagy nem érdekli, de én látom hogy mindenkit el fog veszíteni maga körül, és ezt érzékeli ő is, de semmit nem tesz ellene, kedve szerint bánik az emberekkel. Tudom hogy a saját érdekemben jó döntést hoztam, de szerintetek mi lesz majd x év múlva vele? Mert igenis attól függetlenül, hogy szetmentünk, érdekel a sorsa.2022. jún. 4. 20:30
11/12 anonim válasza:
Persze, paranoiás vagyok. Lehet hogy az exed is pont így személyiségzavaros, ahogy én paranoiás. Látom, nagyon szeretsz mindenféle mentális betegséget ráaggatni másokra.
A válaszaid meg a stílusod alapján kezdem azt gondolni hogy te voltál a hunyó, és ráfogod hogy mellette nem lehetett megmaradni mert ő az akinek beteg az agya...
Ne válaszolj, felesleges.
12/12 A kérdező kommentje:
Minden bizonnyal.
2022. jún. 5. 07:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!