Tudom, hogy nem tehettem mást, de mégis fáj a tudat, hogy el kellett őt engednem, de vele mi lesz pár év múlva?
Mit érdekel hogy mi lesz vele, örülj hogy megszabadultál tőle és ez már nem a te gondod.
Nem lehetsz egy egész életen át lábtörlő.
Keress olyat aki megbecsül.
Miből gondolod hogy azt hiszem, együtt vagytok? Ha már a szövegértelmezésnél tartunk ugyebár... De ha tényleg ennyire nem megy, akkor a szádba rágom azokat a mondatrészeket, amikből egyértelműnek kellett volna lennie, hogy tisztában vagyok vele, hogy nem vagytok együtt.
Első hsz: "örülj hogy megszabadultál tőle"
Negyedik hsz: "akkor könyörögd vissza magad"
És igen, ha valakivel már nem vagyok párkapcsolatban, az az exem. Exekkel kapcsolatot tartani pedig mindig rosszul sül el, az ember kb 20-25 éves korára megtanulja, és azt is megtanulja, hogy hogy kell lezárni a múltat. Mert ha nem zárja le, akkor soha nem lesz jövője.
Te szívesen összejönnél valakivel aki még mindig az exével van elfoglalva? Senki nem akar olyan kapcsolatot, amire rávetül az ex árnyéka.
Tehát ha ennyire fontos akkor add fel saját magad, áldozd az életed az ő kénye-kedvének. Ha pedig jövőt akarsz, és boldog kapcsolatot olyan emberrel aki meg tud becsülni és nem tesz tönkre, akkor hagyd az exet, nem a te problémád. Ezek az opciók, harmadik lehetőség nincs.
Te nem tudsz szöveget értelmezni. Az pedig szánalmas hogy törölteted a hozzászólásokat.
Akkor megint a szádba rágom: te a kettes opciót választottad. Helyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!