Miért van ennyi drog, tudatmódosító, fű, nyugtató használó ember?
Mert nem tanították meg az embereket gondolkodni, kérdezni, tervezni, szervezni, érdeket érvényesíteni, dönteni, meditálni, relaxálni, küzdeni, akarni, kitartani, lelkesedni, legjobbra törekedni, az érdekes dolgokat észrevenni, a dolgok pozitív oldalát is észrevenni, minőségi szórakozásra, stb.
Ezek után csodálkozunk, hogy az emberiség nagy része vegetál, pusztítja magát.
Nem minden szerhasználó függő. Sokan úgy használják a különböző drogokat, mint az átlagember az alkoholt (ami szintén drog egyébként). Ha olyan barátokkal vagyok, akkor párhavonta én is elszívok egy füves cigit. Nincs benne semmi, hozzáad a hangulathoz. Egy komolyabb tudatmódosítóval szoktam csak élni néha napján, az pedig a varázsgomba. Szerintem eddig hozzáadott csak inkább az életemhez a spirituális, misztikus élményekkel. Nem véletlen volt sok emberi kultúra szerves része évezredeken át.
De ez csak én vagyok, biztos sokaknak tényleg menekvés a droghasználat.
Vannak olyan emberek is akiket szintén nem tanította senki, semmire, csak az éle, még sem használnak ilyeneket, sem lesznek alkeszek.
Az miért jó h ezen emberek mások életét is tönkre teszik. Sokuk sok pénzt keresnek, egóznak, de mentálisan egy roncsok... Ezek akkor miért nem csak a maguk "fajtáival" foglalkoznak?
Ráadásul akik mélyre megy nem tud visszajönni, pedig tudják, nem buták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!