Hogy lehetne fejlődni abban hogy le tudjam ordítani az embereket, annak ellenére hogy nem bírom a konfliktusokat és szorongok?
Ha kapok valamilyen beszólást akaratom ellenére lefagyok és nem tudok beleállni
Most itthon vagyok és csak azon gondolkodom hogy mennyire megbántam ezt
Egyszer kétszer előfordult hogy visszaszóltam és akkor bekussolt az illető, ezért bánom hogy nem tettem meg többször
De sajnos magamnak ártok ha ordítok mert felmegy a vérnyomásom, remegek, meg félek hogy elfajul és megütnek
Munkahelyen meg szorongok hogy kirúgnak ha beleállok egy vitába
Az apám előttem verte az anyámat, valószínűleg ez is benne lehet
A jövőre nézve viszont szeretnék megtanulni veszekedni és nem lefagyni, hogy kellene ezt elérnem?
Munkahelyen nem tanácsos az ilyen konfliktus.
Amúgy ha nekem beszólnak én leszrom. Én nem idegesítem magam a hülyéken. Inkább nyugodt vagyok és higgadt. Őszintén, ezzel csak jobban bosszantom őket, mintha beleállnék egy kicsinyes vitába. Inkább ezt tanuld meg, hogy elengedj dolgokat. Ne csináld magadnak a feszkót, csak nyugi. Egészségügyi szempontból is jobb ez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!