Hi! Vizsgázom holnap és nagyon durván stresszelek...tippeket tudtok adni(?)
Bár sok esetben úgy adják elő a tanárok, hogy az életed múlik az érettségin, ez korántsem van így. Ha esetleg nem sikerülne úgy, ahogyan szeretnéd, és számít a továbbtanulás terén, akkor sem dől össze a világ, ősszel ugyanúgy megpróbálhatod újra.
Egyébként ritka, hogy a szóbeli rontana az eredményeken, sok esetben pont az húzza fel. Én sajnos a covid alatt érettségiztem, így nem volt szóbelim, pedig nekem szóban jobban szoktak menni a vizsgák.
Sok sikert kívánok holnapra!
Menj oda úgy, hogy sz4rni bele lesz amilyen lesz. Ne stresszelj, mondogasd az előző mondatom magadban.
Ha sikerül ezt a leszarom stílust felvenned, sokkal jobban fog sikerülni mint hitted. Vagyis én mindig ezt csinálom és amíg a többiek szétizgulják az agyukat, én vidáman elengedem vizsga előtt ( kb. Fél-1 órával a kezdet előtt) az egészet, mert többet úgysem tudok érte tenni.
Sok sikert holnapra, menni fog!😊
Képzeld el mi történik akkor, ha egyes lesz. Ha nulla pontot adnak és megaláznak a tanárok.
Képzeld el ezt a szituációt. Ha akarod be is csukhatod a szemedet, barátkozz ezzel. Képzeld el, hogy hogyan érzenéd magadat közben és utána. Ezt addig csináld, amíg gyakrolatilag megbarátkozol azzal a gondolattal, hogy sikertelen/elégtelen lett a vizsga.
Ha ez megtörtént, egyáltalán nem fogsz félni holnap. Nem fogsz úgyse megbukni, de készülj fel a legrosszabbra... A szorongást a bizonytalanságod okozza. Ha arra készülsz, hogy minden a lehető legrosszabb lesz, sokkal kevésbé fogsz félni, mert nem érhet meglepetés.
Aztán majd amikor az egyetemen az első vizsgádra tanulsz, gondolj vissza erre a vizsgára... Majd amikor ott az első vizsgára 20x annyit kell tanulni mint az összes érettségire együttvéve, rájössz, hogy mennyire nem nagy cucc egy ilyen vizsga.
Hello!
Végül levizsgáztam és 5 lett!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!