Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ha már semmi nem...

Mit tegyek ha már semmi nem okoz örömet?

Figyelt kérdés
Otthon vagyok egész nap, félek emberek közé menni, mert csúnya vagyok és önbizalomhiányos ezért lenéznek. Se barátaim se párom egyedül maradtam. Ideges vagyok egész nap. Azon gondolkodom, hogy a Dunába kéne ugranom, mert így semmi értelme élni.

2022. máj. 27. 11:29
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

Figyelj nekem eddig csak ronda pasijaim voltak, holott állítólag jó nő vagyok, ..a mostani kifejezetten !! De IMÁDOM, évek óta együtt vagyunk minden működik! Néha égek ahogy vonszolja magát az utcán az x-lábaival,

de meghalnék ha nem lenne mellettem iszonyat jó fej, jó a humora, értelmes.

Haja sincs sok, bunkó is sokszor, de igaz barát!!

Na, ezt tedd fejleszd magad minden téren : önfejlesztés, szociális készségek fejlesztése, testkultúra, mittudomén. Barátot könnyen találsz hidd el keress hobbit túratárs!! Programpartner-kereső. Mit érdekel hogy nézel ki ha kiegyensúlyozottabb leszel hidd el kisugárzik! Élni jó nekem halt meg párom hidd el tudom mi az a szenvedés..! Azt hittem örökre úgy maradok de nem. Olvasd ezt el az önmarcangolás helyett mert attól vagy ideges hidd el ..!! Én már idősebb vagyok tudom mit beszélek. :)

egyél csokit, kényeztesd magad, menj masszázsra,utazgass..

Ne érdekeld mit gondolnak rólad az emberek mert lefoglalja őket az hogy mások mit gondolnak róluk..! :))) Dunába, maradj már a hülyeségekkel!:)

[link]

2022. máj. 27. 11:44
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Amúgy nem néznek le mások, saját magadat vetíted ki rájuk kb mintha tükörbe néznél..Nem is ismernek. Ugyan, ne gondolj bele többet , nekik is megvan a maga gondjuk-bajuk.

Egy pozitív, értelmes ember mellett viszont mindenki jól érzi magát, az emberek jók alapjában véve azért.

2022. máj. 27. 11:48
 3/7 A kérdező kommentje:

De sajnos lenéznek, mert nem tudok magabiztos lenni emberek között nem tudok kiállni magamért, ha nagyon ideges vagyok remeg a hangom, elvörösödik a fejem, sajnos az ilyen embereket lenézik, kihasználják mások, higgyétek el tapasztalatból beszélek nem csak úgy kitalálom.

Én próbáltam segíteni másoknak, kedves lenni ha emberek közé mentem pozitívnak látszani de az a baj, hogy már értelmét se látom.

2022. máj. 27. 12:03
 4/7 anonim ***** válasza:
57%

Láttad a Star Wars Baljós Árnyakat? Abban van egy rövid monológ Anakin és Qui-Gon között, amire a mester annyit mondott, hogy "amire figyelsz, az a világod".

Miért akarod, hogy ez legyen a világod? Ennek adsz energiát és figyelmet nap mint nap, miközben észre sem veszed. Ez a sémád, a komfortzónád. Amíg ebben vagy, addig nem lesz másabb. De döntöd el mikor lépsz ki ebből. Helyetted nem fog semmit csinálni sem a pszichológus, sem a pszichiáter, sem az alternatív terápiák, semmi. Max mankók tudnak lenni, de vigyázni kell ezzel, mert évek telhetnek el úgy, hogy nyekeregni járunk a terapeutához, mert amúgy 0, az az nulla lépést teszünk, hanem a külső személytől várjuk, hogy oldja meg a bajunkat.

Menj el sportolni, kiemel a hülyeségből, mert ott nincs helye önsajnálkozásnak. Vagy elmész bicózni, vagy nem, nincs átmenet. Fekete vagy fehér. Vagy leszoksz az önsajnáltatásról, mint ahogyan végig fogalmaztál, vagy nem. Nekem alapvetően mindegy, nem az én dolgom, a te életed, te vagy annak a kovácsa, senki nem fog téged kiemelni a túrósbuktából. Csak te önmagad. Fejben dől el, a tiédben.

2022. máj. 27. 17:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azért élek, mert nem merem magam megölni.
2022. máj. 28. 11:50
 6/7 Senior Séf ***** válasza:
31%
Jó lenne tudni a korodat, hogy kamaszkori világfájdalomról van-e szó, amin MINDENKI átesik egyszer, vagy valami komolyabb, esetleges hormonhiányról.
2022. máj. 28. 13:57
 7/7 A kérdező kommentje:

5:Én is pont így vagyok vele sajnos.

6:Nem vagyok már kamasz 23 éves vagyok.

De már 14 éves korom óta sokat idegeskedtem önbizalomhiányos voltam akkor is stb. Voltak jobb időszakaim is akkor azt éreztem van miért élni van remény, hogy megtudok változni stb. De tévedtem már úgy érzem akkor csak naiv voltam.

Akkor még ugye eljártam iskolába, utána dolgozni aztán történtek a dolgok és már olyan rosszul vagyok, hogy alig bírok kimenni a házból alig merek másokhoz szólni...

Hiába próbálok kimenni csak még szánalmasabbnak érzem magam mindenkinél, ahogy látom, hogy élik az életüket mások, barátokkal vannak... Nyilván csak az én hibám, hogy ide jutottam de annyira fáj, hogy csak szenvedek akkor is ha kimegyek, akkor is ha nem.

2022. máj. 29. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!