Meddig hízok még az antidepresszánstòl?
Fél éve szedek antidepresszánst.
Sosem voltam kövér alkalt, de miòta szedem csak hízok és hízok. A gyògyszer előtt sosem figyeltem arra mit eszek, mindig is nagyon édesszájú voltam.
A munkámbòl adòdòan rengeteget mozgok egész nap talpon vagyok. Viszont azt vettem észre hogy hiába csökkentettem az édességet nem akarnak lemenni a kilok, sőt inkább egyre jobban felfelé jönnek. Fehér kenyeret sem eszem már , nyilván nem vagyok olyan típus hogy csak zöldség gyümölcs de ezt akkor is soknak találom.
Viszont ez a fajta antidepresszáns bevállt. Sokat segített a szorongásomon, pánikrohamaimon amik már nagyon durva stádiumba voltak.
Volt valaki hasonlò cipőben? Van rá valami megoldás vagy egyáltalán lehet fogyni antidepresszáns mellett?
Már említettem neki.
Azt mondta hogy ettől a fajta antidepresszánstòl álltalában nem szoktak az emberek hízni. Annyit mondott hogy figyeljek a kajára és mozogjak. De mint említettem is a munkám miatt rengeteget mozgok egész nap talpon vagyok.
Mikor pedig haza érek már nagyon fáradt vagyok. De lehet hogy muszály leszek erőt venni magamon és itthon is mozogni picit.
A kaja naplòt megpròbálom
Pedig úgy érzem mostanában nem eszem olyan sokat, pròbálom vissza fogni amennyire csak lehet 🥺
Megpròbálok mégjobban oda figyelni.
Te mit szedsz jelenleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!