Valaki tud javasolni jó szorongás elleni vény nélküli szert?
Figyelt kérdés
Sajnos mostanában erösödött bennem a szorongás, de még mielőtt dokohoz fordulnék vele szeretném megpróbálni magam megoldani a helyzetem. Egy erős vény nélküli szorongásoldót tudtok ajánlani? A különféle teakeverékek sajnos nálam nem váltak be. A válaszokat előre is köszönöm!2022. máj. 13. 11:29
2/4 anonim válasza:
Igazából csak akkor fog elmúlni a szorongás, ha a kiváltó okot szünteted meg. Ha csak a tüneteket kezeled folyton, akkor csak egyre súlyosabbá válik a probléma és egyre nehezebb lesz megoldani.
3/4 anonim válasza:
Gyógynövényes boltban kapható kifezetten szorongásra tea.
4/4 anonim válasza:
HOVA tabletta és Baldivian. Ezekben sok valeriana van. Kiegészítheted teával.
Nervenpflege is jó. Én néha azt veszek be. Ebben kevesebb a valeriana, de sok más is van benne.
Teák nekem nem váltak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!