Szorongás ellen mit tudnatok javasolni??
Mindig is szorongtam,de a csaladomat es a korulottem levoket
nem erdekelte soha.Amikor mondtam nekik hogy nem erzem jol magam és ez meg ez a bajom,akkor az már egybol hiszti,ha elmondom a problémámat.
Csaladi okokbol alakult ki. L/14
Nem vagyok szakértő, csak a saját tapasztalatomról tudok beszélni.
Nekem szorongás ellen a testmozgás és az vált be, hogy kibeszélem magamból, megkeresem a szorongás okát és teszek ellene. Ha a szorongást egy adott személy váltja ki, mindenképpen beszélj vele és jelezd felé, hogy zavar a viselkedése.
A pontos kiváltó ok ismerete nélkül nehéz javaslatot tenni, de általánosságban ezt tudom ajánlani.
Én is szorongok, nem vagy egyedül :). Szerintem az egyik legjobb vagy legkönnyebb megoldás a pszichológus. Nekem az segített elkezdeni rájönni mi is lehet az oka (sajnos a szüleim nekem sem segítenek, anyám nemrég közölte, hogy nem fog elvinni dokihoz, mert neki nincs kedve engem elvinni a városba oda vissza :D), csak két alkalommal voltam már több mint egy éve, de az is segített. Azóta egész sok mindenre rájöttem, visszagondoltam eseményekre, vagy személyekre amik miatt kialakult a szorongásom.
Még én sem küzdtem le, de pár dolog segített a közérzetemen. Ahogy felettem is írták, a testmozgás. Amióta egészségesen élet és rendszeresen edzek általánosan boldogabb lettem, jobb a közérzetem és nagyobb az önbizalmam, ez valamennyi segített a szorongásomon is.
Ha van egy barátod vagy valaki, akiben megbízhatsz, akkor neki önts ki a szíved, attól meg fogsz könnyebbülni, és rávezethet miért érzed azt amit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!