Segithet ha jol kibogom magam, komoly betegseget diagnosztizaltak nalam. Senkim nincs akinek elmondhatnam. Hivjam a lelkisegelyt? Vagy segit ha jol kibogom magam?
Hívd fel a lelkisegélyt!
Itt előbb utóbb bántani fognak.
Ha egy kiadós sírás utan is rosszul érzed magadat, és ez nem múlik el pár nap alatt, akkor ne habozz, nyugodtan hívd a lelkisegély szolgálatot!
De ha végképp nem akar múlni, akkor érdemes egy pszichológust is felkeresned.
Egyébként milyen betegségről van szó?
Tumor
Sokaig gondolkoztam, hogy melyik szot hasznaljam ra. Mind rettenetes.
Te jó ég!
Sajnos úgy emlékszem, hogy a rák lelkisegély szolgálat nem igazán működik (édesanyám sajnos belehalt a rosszindulatú szövődményekbe, de ő nem akart élni sem már.)
Kérdező kitartást kívánok! Egészen biztos vagyok benne, hogy MÉLYEN ELTEMETETT TRAUMA okozhatta ezt!
Szerintem írd ki magadból az érzéseidet, keresd meg az okokat és PRÓBÁLJ MEG MEGBOCSÁTANI, aki megbántott!!!
Édesanyámnak ezt szuggeráltam haldoklása idején, de ő mégis feladta... :( Te ne tegyél így!!!
Sajnos a lelkisegély vonalon túl sok jóra nem számíthatsz.
A rák mindig rettenetesen hangzik és azonnal a vég jut az eszébe mindenkinek. De sok fajtája gyogyítható és nem tér vissza soha. Nem tagadom sokan belehalnak de sok ismerősöm van aki meggyógyult. Mit mond az orvosod az nagyon nem mindegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!