Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Asperger-es csoportban van...

Asperger-es csoportban van esélye az embernek találni hasonló érdeklődésűt?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy az Asperger egyik jellemzője a nagyon fókuszált érdeklődés. Gondolom más sorstársaim is így vannak ezzel.

Ha Facebook-on vannak Asperger-es csoportok ott lehet ilyen apróhirdetést feladni úgymond, hogy X, Y, Z a hobbim, hasonlóakat keresek?

Jó lenne hasonlóan 'megszállott' emberekkel beszélgetni a dologról.

2022. máj. 8. 20:26
 1/5 anonim ***** válasza:
miert nem mesz hobbi tematikus csoportokba? ott biztosan mindenki erdeklodik azirant a hobbi irant
2022. máj. 8. 20:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Már próbáltam a hobbi-tematikus csoportokat többször is. De mindig kisült, hogy az 'erős érdeklődés' nincs pariban azzal amit én értek azalatt.
2022. máj. 8. 21:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
ertem. elmondod milyen hobbiaid vannak? csak kivancsisagbol kerdezem
2022. máj. 8. 21:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Esély mindig van. Az, hogy mennyi, attól függ, mi az érdeklődés. Ha pl. valaki a kambodzsai borsültetvények kártevőírásába ássa bele magát, erről akar beszélni, akkor ez az esély elég csekély.
2022. máj. 8. 21:47
 5/5 anonim ***** válasza:
13%

Tényleg nem bántásból kérdezem, csak nem nagyon értek ehhez...

Te tudnál a szó szoros értelmében beszélgetni egy másik sorstársaddal, mármint úgy, hogy figyelitek is egymás mondanivalóját az adott témáról? Vagy csak beszélnétek egymás mellett?

2022. máj. 10. 03:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!