Mi a tapasztalatotok a Mensa IQ teszttel kapcsolatban? Van elég idő átgondolni a kérdéseket?
Figyelt kérdés
Ez azért érdekel, mert nemrég kitöltöttem egy másik féle IQ tesztet, ami nem időre ment, kb. 1 órát ültem felette. Úgy tudom a Mensa teszten csak fél óra áll rendelkezésre, nem tudom, elég időm lenne-e gondolkozni egy-egy kérdésen, valószínűnek tartom hogy ott rosszabb eredményt érnék el.2022. máj. 5. 14:16
1/4 anonim válasza:
Jó régen csináltam. Én nagyon lassú vagyok, viszont itt nem futottam ki az időből, bár arra sem emlékszem volt-e időkorlát. Gondolom, ha most van akkor régen is volt. Mi van abban, ha nem tudod megcsinálni időre? Az csak egy szám. Ne találj magadnak olyat ami csak magad nyomasztására jó.
2/4 anonim válasza:
A kitöltési sebesség is beszámít az eredménybe. Hogy hányat tudtál megcsinálni, mennyi feladatra volt időd.
3/4 A kérdező kommentje:
Nincs szó önmagam nyomasztásáról, pusztán kíváncsi vagyok, milyen eredményt érnék el a leghitelesebbnek tartott teszten. Könnyen lehet hogy az átlagnál alacsonyabb/magasabb szint jönne ki, de nem hiszem hogy ez emberileg bármit is jelentene, nem befolyásolná az önértékelésemet. :)
2022. máj. 5. 15:57
4/4 anonim válasza:
Ha kiemelkedően intelligens vagy, akkor unatkozni fogsz a végén. Ha csak átlag feletti, akkor nem lesz időd mindenre, az utolsókat be kell tippelned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!