Mi a tapasztalatotok/véleményetek a Rexetin nevű antidepresszánssal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
OCD-re kaptam 20 mg-ot szedek kb 2 hónapja, de egyszerűen olyan robotikus érzésem van én nagyon érzelmes vagyok, de mostanság teljesen kiüti ezt nálam, sokszor lehangolt/kedvtelen/motiválatlan vagyok bár az igaz, hogy csökkentette a kényszergondolataim, de nem teljesen. Sokszor voltak mostanság öngyilkos gondolataim, amit nem tennék meg szóval félreéértés ne essék nem akarok az lenni, csak egyszerűen sokkal gyakrabban eljátszok a gondolattal. Az orvos azt mondta próbáljam még pár hétig, hátha változást tapasztalok, de napról napra motiválatlanabb vagyok, semmihez nincs kedvem/affinitásom egyedül a munka kapcsol ki kicsit valamennyire meg feledteti velem ezt. Lehet csak dózist kell emelni? 10mg-nál egész jó volt 1 hétig, de most 20-nál elég latymatag vagyok, és a szexuális érdeklődésem is legalább a felére esett, míg a merevedésem eléggé össze-vissza van, mármint nem úgy értve, hogy nincsen, hanem akkor is van sokszor mikor amúgy nem kéne :D 23/F2021. nov. 26. 11:27
1/1 anonim válasza:
20 mg-osat tavaly szemptember óta szedem, most szemptemberbe emelte 30 mg-osra, és hát nem hiszem hogy bármit segítene. Mármint, szociális fóbia problémával talán, de az is inkább a Xanax hatása lehet. De ez a depresszív hangulat egész egyszerűen nem akar megszűnni.
Szeptemberben erős öngyilkos gondolataim voltak, október elsején majdnem meg is tettem és félek hogy egy rosszabb pillanatban végem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!