Ki gondolt már öngyilkosságra? 27/N
Romokban az életem, nem tudok felállni belőle. Nincs kapcsolatom, a családra nem számíthatok, barátaim felszínesek. Csalódtam Istenben( régen hittem...), az egyetemet abbahagytam, mert nem ment, munkám nincs.
Gondolkoztam azon, hogy mindent hátrahagyva külföldön új életet kezdek, de ahhoz nincs bátorságom. A szégyen, hogy eddig semmire sem vittem, és magány miatt mindent feketén látok.
Amúgy valószínű nem merném megölni magam, csak már annyira kilátástalan minden, hogy elgondolkoztam, mennyivel egyszerűbb lenne minden, ha vége lenne ennek.
Tanácsok, hogy tudnék talpra állni?
Néha elgondolkodom, mi lenne ha elvenném a saját életem, de aztán eszembe jut, hogy mennyi mindent kéne még előtte elintéznem, hány dolgot kéne lezárnom ehhez, és elmegy a kedvem az egésztől.
Inkább kínlódok tovább
mindenki kapitulalni akar. nalad is argonos a viz?? teged mi zaklat annyira leginkabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!