Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van ez velem?

Miért van ez velem?

Figyelt kérdés

Sok helyzetben, azon fantáziálok, hogy bántom magam.

Ha elrontok valamit (Tz, stb.) akkor elképzelem, hogy felvágom a karom.

Már vágtam meg magam, horzsoltam le direkt le bőröm, égettem is meg magam, stb.

Egyre jobban fantáziálok erről és egyre durvább dolgokat, majdnem elsírom magam, hogy nem tehetem meg ezeket, pld karóba húzás, stb.

2022. máj. 1. 21:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Van iskolapszichológus? Beszélj vele erről.
2022. máj. 1. 22:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok pszichológus de neked arra lenne szükséged inkább. Bárcsak tudnám hogy miért van ez ugyanis érintett vagyok a témában.

Ilyen esetekben mit szoktál csinálni amikor majdnem sírsz amiatt hogy pl nem hùzhatod magadat karóba?

2022. máj. 1. 22:11
 3/5 A kérdező kommentje:
1, Nincsen.
2022. máj. 1. 22:13
 4/5 A kérdező kommentje:
2, Akkor a fenti leírt önbántási módszereket szoktam alkalmazni. De a másfajta kockázatosabb önbántási vágyakozást nehéz elfojtani. Nem tudom , hogy miért van ez. Lehet, hogy szeretnék kockáztatni, a határaimat feszegetni, nem tudom.
2022. máj. 1. 22:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Menj el a háziorvosodhoz, és kérj tanácsot! De egyből mehetsz a pszichiátriai rendelésre is, nem kell beutaló.
2022. máj. 2. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!