Mit tegyek? Szsermegvonas miatt nagyobb adag gyszert szedek. Munmat talaltan. Csökkenteni kell mert szedált vagyok és sokat alszok.
10
Akkor te orulj hogy ilyen szerencses vagy hogy enyhe lefolyasu a betegseged hogy nem kell ennyi gyogyszer.
Amugy nem ritka ennyi gyogyszert szedni igazi bipolarissal. Tudja a dokija mit csinal szerintem, hagyjad ra.
Kórházi orvosok kevésnek találtam mert ezek kis adagok, nem értik miértt nem magasabbakl, gyenge gyógyszerek. Kivéve a Rivót.
Már írtam, hogy jó orvos és fontos hogy minden tünrtemre legyen gyógyszer, ne csak felére.
Szermegvonásra sokkkal többet szoktak adni. Akár 3x2 mg Rivót is.
Annyi a változás, hogy mivek az Amitrex már nem kell flashvabackre, elhagyhatom. Flashback terápiától elmult.
Rivotrilt és Pregabalint kellemelni. Alvasoz 2,5 mg Olanzapint, amíg máshogy nem megy
Az elején leírtan miből mennyit szedek és mennyi lesz helyett.
Kristály (amfetaminszármazék). Akatíziát okoz a hiánya. Ezért kell több gyszer.
4-es
Nem szakszerű csak nyugtatot adni a betegnek, pláne nem ekkora adagban tartósan. Ilyen orvoshot nem járnek.
Ha orvost váltanék, a sématerapiam is félbemaradna mert ő tartja.
Szerinte legyek inkabb több gyógyszerrel jobban, mint kevéssel rosszul.
De nem sok a mostani sem, csak sokféle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!