Már egész nap csak itthon ülök,fekszem,nem merek sehova menni,ez depresszió?
Nem érdekel semmi,csak fekszem egész nap ,már a házból sem merek kimenni ,de nem tudom miért .
Félek rettegek egész nap.
Nem tudom miért.
Van erre megoldás ?
Szerintem próbáld meg minél mélyebben feltérképezni a lelki problémáid, sokszor amit mi depressziónak vagy szorongásnak értelmezünk, az igazából az elfojtott érzelmeink és traumáink felszínre jövetele. Mi olyan gondod van az életben, ami miatt szenvedhetsz? Kilátástalannak látsz egyes helyzeteket? Próbáld meg definiálni ezeket a gondokat, és hogy vajon hogyan tudnád őket megoldani.
És legfőképp, sose add fel kérlek. Hidd el, tudom, van amikor tényleg, még józan fejjel gondolkodva is az tűnik az egyetlen megoldásnak, hogy véget vess mindennek. De próbáld meg minden nap szembesíteni magad, hogy ez nem megoldás.
13:
Tudom mi az ami miatt szenvedek
..minden egyes nap félek rettegek mert egy biopszia eredményèt várom és nem tudom elengedni hogy mi lesz az eredmény hogyan tovább.
Bele betegedtem ebbe a várakozásba és abba hogy nem tudom mi a bajom ....ennek lettem a betege és ezen kattogok egész nap reggeltől estig.
Tudom ez szörnyű és lehet megőrültem de nem tudom elengedni,nem megy .
Szét vet az ideg és nem tudom elengedni magam a nap 24 órájában ezen agyalok 😞😞😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!