Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Úgy érzem egyre jobban depress...

Úgy érzem egyre jobban depresszióba süllyedek és kezdek kiszakadni a valóságból. Hogyan lehetnék ezen úrrá?

Figyelt kérdés
Mindig is fenn ált nálam a depresszió, de valahogy el tudtam rendezni a dolgokat magamban. Mostanában ért pár súlyos veszteség, és úgy érzem az utóbbi fél évben teljesen kiszakadtam a valóságból. Alig tudom ellátni a dolgaim, folyton az öngyilkosságra gondolok, és amikor lenne is időm csinálni valamit, inkább az ágyban fekszem. Sokszor fantáziálok magamnak egy másik életet, ahol szeretnek. Sok dologgal kellene haladnom,munka,edzés,meg ilyenek,de megbénítanak ezek a dolgok.
2022. ápr. 29. 12:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi váltotta ki nálad?
2022. ápr. 29. 12:21
 2/4 A kérdező kommentje:
több dolog egyszerre, úgymond egy baleset miatt eltorzult az arcom, a párkapcsolatom teljesen elhidegült. Benne ragadtam egy élethelyzetbe amin nem tudok változtatni.
2022. ápr. 29. 13:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, hogy ilyen baleset ért! 😞 Azért ne add fel, biztosan lesznek még szebb napok!
2022. ápr. 29. 18:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Terápia, gyógyszer segíthet.
2022. ápr. 29. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!