Depresszió során a realitás érzet túltöltődik?
Vannak a depressziósak, és írásaikból rá lehet jönni, hogy olyan nyersen és igaz valójában látják a valóságot. Nem történik meg náluk az agyukba valami deformáló rendszer amitől úgy látják a világot mint mi.
Biztos butaságot írtam, nem ez a szakmám, ne haragugyjatok!
Ezt azért gondolom mert ha megkapják a megfelelő gyógyszert és megfelelő mértékben akkor meg teljesen ki vannak cserélve. Akkor ők is ugyan olyanok mint mi, látják a szépet és jót.
Ez elég ellentmondásos 3-as, most akkor nincs értelme az egész egy mókuskerék, de akkor miért kellene azon aggódni, hogy meghalunk? Úgy sincs értelme az ittlétnek, nem? :)
Ajj istenem
4 -es
Szerintem arra gondolt a hármas hogy azért nincs értelme ennek mert a végén meghalunk.
Csak kicsit fura volt a megfogalmazás
Na hát, nem élünk örökké, és emiatt depressziósnak kell lenni, és ez így kívánatos, sőt, egészséges. :D
Aztakrva
6 -ös
Ezt én se értem.
Mert amit leírt azalapján tényleg olyan mintha a realitás érzete elváltozott volna
Arra gondoltam, hogy az a hülye aki ki van bekulve ezzel az egesz földi élettel, az igazságtalansággal, hogy eleve azzal a tudattal kell élnünk hogy meghalunk.
Nem véletlenül volt ennyi nagy koponya depressziós mint az állat
The more you know the more you know you dont know.
"Arra gondoltam, hogy az a hülye aki ki van bekulve ezzel az egesz földi élettel, az igazságtalansággal, hogy eleve azzal a tudattal kell élnünk hogy meghalunk."
Szóval az a hülye, aki aggódik, szorong, depressziós lesz valami miatt, ami elkerülhetetlen, és természetes.
Értem... És te vagy az, aki tisztán látja a valóságot, ugye? :)
Hopsz, összevissza sikerült ez a kommentem. Szóval szerinted az a normális, aki depressziós lesz valami miatt, ami mindenkit érint, és elkerülhetetlen, természetes.
Már bocsáss meg, de ez egy nagy baromság. Depressziós lehetsz amiatt, hogy olyan dolog történt veled, ami mással nem, vagy elkerülhető lett volna. De azért, mert egyszer meg fogsz halni? Ugyan már, ha neked szerinted ez a bajod, akkor valószínűleg tévedésben élsz, és teljesen más a te igazi problémád, csak épp nem tudsz róla, és erre vetíted ki. Ha tényleg emiatt vagy depressziós meg menj orvoshoz, mert ez még a depressziók között is meglehetősen irracionális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!