Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért szorongok ennyire egy...

Miért szorongok ennyire egy nagy berúgás után?

Figyelt kérdés
Szóval pár napja annyit ittunk, hogy nem emlékszünk semmire. nagyon hamar megittunk nagyon sok piát. Viszont azóta mintha szédülnék és szorongok nagyon. alapból pánikbeteg vagyok, szóval szoktak lenni ilyen rohamjaim, de most úgy érzem hogy egész nap mintha valami álomba lennék és szédülök. Ez még mindig a piától lenne?

2022. ápr. 25. 15:34
 1/5 A kérdező kommentje:
Meg a fejem is ég, fáj.
2022. ápr. 25. 15:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Meg néha így megijedek teljesen random, pl hogy elkezd verni a szivem és azthiszem meghalok, vagy mint előbb hogy mintha csengett volna a fülem és attól is. Ilyen hirtelen testi tünetek megijesztenek nagyon ma egész nap. Még tegnap szerintem jobban voltam mint ma.
2022. ápr. 25. 15:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Majd elmúlik , velem is előfordul ha nagyon berűgok ,hogy utána napokig depressziósan érzem magam, talán kicsit szorongok is.
2022. ápr. 25. 15:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi.
2022. ápr. 25. 15:43
 5/5 anonim ***** válasza:
A mérgező acetaldehid eltérő mértékben gátolja egyes agyi területek működését, így felborul a megszokott érzelmi-hangulati egyensúly..
2022. ápr. 25. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!