Róbert dávid kérdése:
Szabad 3 fajta antipszchiotkum ot szedni?
Figyelt kérdés
Tehát ma beszeltem telefonon orvosommal hogy en hallucinalok depresszios vagyok kicsit és arisspat kaptam. (aripiprazol). Mellete kapom a Xeplion t 150mg havonta meg a ketilept prolong 300mg.mi a véleményetek a gyógyszer ről?2022. ápr. 22. 10:20
431/465 anonim válasza:
Nem szükséges elmulasztania. Elég hogy felismerted, hogy paranoia.
432/465 A kérdező kommentje:
attól rettegek reggelente hogy több gyógyszert veszek be,lehet többet vettem be de nembiztos mit csináljak? Nagyon pánikolok mikor felkelek
2022. aug. 1. 08:16
433/465 anonim válasza:
Ne foglalkozz ezzel. Az sem baj, ha többet veszel be. Használj gyógyszeradagolót.
434/465 anonim válasza:
Keress olyan csoportokat, ahova el tudsz járni, baratokat tudsz szerezni.
Ha nem jársz az Ébredésekbe, akkor is elmehetsz csoportokra.
Mozogj, olvass könyveket, járj parkba, menj el uszodába vagy strandra, végezz házimunkát, relaxálj, meditálj.
Kocogás jól oldja a feszültséget.
Ezek sokat segíthetnek abban hogy idővel tudj valamit még tanulni vagy dolgozni.
Most is kereshetsz olyan munkát, ami csak heti 20 órás vagy még kevesebb. Pl heti 2x4 óra.
Próbáld az egészséges vagy jó állapotú betegekhez hasonló életet élni. Ne zárkózz be a 4 fal közé.
435/465 A kérdező kommentje:
Nem tudok dolgozni
2022. aug. 1. 08:57
436/465 anonim válasza:
Azért kell a többit csinálni, hogy majd később tudj dolgoznj.
437/465 A kérdező kommentje:
Nem érzek semmit az amitrex tol 300mg szedek
2022. aug. 1. 18:33
438/465 anonim válasza:
Nem kell érezni. Nem tudhatod, hogy milyen tüneted nem jelenik meg, mert szeded.
439/465 A kérdező kommentje:
nem szedek jó gyógyszereket,depressziós an ébredek nemtudok mit kezdeni az életemmel
2022. aug. 2. 07:31
440/465 anonim válasza:
Erre nem gyógyszer való, hanem terápia. Gyógyszer nem fogja megmindani, hogy mit csinálj. Ezt neked kell elkezdened. Pl azokkal, amiket javasoltam. Kezdd el, maris elmúlik az a gondod, hogy nem tudod kitölteni a napjaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!