Róbert dávid kérdése:
Szabad 3 fajta antipszchiotkum ot szedni?
Figyelt kérdés
Tehát ma beszeltem telefonon orvosommal hogy en hallucinalok depresszios vagyok kicsit és arisspat kaptam. (aripiprazol). Mellete kapom a Xeplion t 150mg havonta meg a ketilept prolong 300mg.mi a véleményetek a gyógyszer ről?2022. ápr. 22. 10:20
361/465 A kérdező kommentje:
Érdemes szednem ezt a gyógyszer t? A szorongást kicsit felerősittte
2022. júl. 13. 11:33
362/465 A kérdező kommentje:
Reggel bevettem és furam erzem magam tőle de mostmar végig csinalom. Mindig reggel fogom szedni homalyosan latok lehet a gyógyszer tol?
2022. júl. 14. 11:15
363/465 anonim válasza:
Nem szokott homályos látást okozni. Rosszullétet sem.
364/465 A kérdező kommentje:
Beszedulok sokszor nagyon meg amikor a gep elol fel ulok gyorsan ver a szivem aztan elmulik mitől van?
2022. júl. 16. 19:03
365/465 anonim válasza:
Szerintem az antipszichotikumtól. Okozhat magas pulzust, vérnyomásesést. Csak lassan szabad felállni. Nekem ugyanez volt, ugyanezzel a gyógyszerrel
366/465 A kérdező kommentje:
Reggel nagyon panikolok nehéz bevenni a gyógyszer t hogy tudnam konnyen bevenni?
2022. júl. 16. 21:11
368/465 A kérdező kommentje:
Az arisppa és akineton tol lehetek rosszul nem kellett volna elkezdenem de ti is mondtatok jobb nem szedni az Abilify
2022. júl. 17. 07:22
369/465 anonim válasza:
Arrispatol lehetsz rosszul. Feszült, ideges. Akinetontól nem.
Sertralintól sem lehetsz rosszul, nem lehetsz feszült, hisz az feszültségoldó hatású.
A szédülés hirtelen felállaskor a Kvetiapintól van. Az fokoz étvágyat is. Ez álmosít.
370/465 A kérdező kommentje:
Nekem nem fokozza az etvagyam a seroquel miert?
2022. júl. 17. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!