Róbert dávid kérdése:
Szabad 3 fajta antipszchiotkum ot szedni?
Figyelt kérdés
Tehát ma beszeltem telefonon orvosommal hogy en hallucinalok depresszios vagyok kicsit és arisspat kaptam. (aripiprazol). Mellete kapom a Xeplion t 150mg havonta meg a ketilept prolong 300mg.mi a véleményetek a gyógyszer ről?2022. ápr. 22. 10:20
131/465 A kérdező kommentje:
nincs a betegtájékoztatóban hogy el lehet felezni vagy sem.
2022. máj. 11. 07:40
132/465 A kérdező kommentje:
Rosszul vagyok a gyógyszer től egyfolytaban szedules érzés 15 mg ot vettem be ugyanugy hallucinalok szedem az akineton t ugyis nyugtalan vagyok. Ejszaka nem alszom rendesen.
2022. máj. 11. 12:31
133/465 A kérdező kommentje:
Voltam a doktorur nal ilyen kijelenteseket tett ram hogy menjek a picsaba meg az anyamat ezekutan nemvagyok hajlandó jarni hozza. Ha elvalalna egy másik orvos jobb lrnnr
2022. máj. 11. 14:25
134/465 A kérdező kommentje:
Lenne
2022. máj. 11. 14:26
135/465 A kérdező kommentje:
Hallucinalok és ilyen halkan hallok kellemetlen zenet ami zavar nehez leirni mit erzek. Az arisppa tol van vagy valami masik gyógyszer esetleg az alapbetegsegem?
2022. máj. 11. 16:45
136/465 anonim válasza:
Az alapbetegségedtől van. Gyógyszer nem okoz halut vagy hasonlót. Épp arra van, h ez ne legyen, de erre nem hat azonnal vagy a szedés kezdetén.
A szuris antipszichód kb fele van még benned. Mindig akkor kell új szuri, amikor a fele hatóanyag kiürül.
Az akineton az arrispa mellékhatására van, arra hat. Az sem okoz halut.
Szedsz Kventit/Ketileptet, az is hatásos.
137/465 A kérdező kommentje:
Akineton ra muszaly enni? Mert nem szoktam
2022. máj. 11. 18:43
138/465 anonim válasza:
Nem muszáj, nem tudom milyen mellékhatásra van. Asszem másodlagos parkinzonizmusra. Pl csoszogó járás, fél oldalas remegés, test befeszülés. Lehet, h akatíziára is jó.
139/465 A kérdező kommentje:
attól szoktam rettegni hogy több gyógyszert szedek be ez kényszeres vagy valami más?
2022. máj. 12. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!