Szabad 3 fajta antipszchiotkum ot szedni?
Mindegy. De olvasd el a tájékoztatóját, biztos benne van.
Nem az akinetontól, hanem a másiktól vagy furán. Ki kell várni a 6-8 hetet, hogy kiderüljön, h rád hogyan hat.
Nekem borzasztó volt. Minden tünetemet felerősítette. Szorongás, remegés, akatízia stb.
Tájékoztatóban ez áll:
"A napi adagot egyenletesen kell napközben elosztani. A tabletták bevétele étkezés közben vagy után történjék"
Ezt te is megnézhetted volna, ahelyett, h mást kérdezel, akinek ugyanúgy meg kell nézni.
A felírt adagot szedd. Kevés Ketileptet szedsz. Amellé kellhet a 20 mg.
(Szerintem semennyit sem kéne ebből a gyszerből mert nem nyugtató hatású,.hanem fordítva)
Máshol is írtam, újta megismétlem. Az antipszichókmak van egy azonnali hatása. Pl nyugtat vagy épp nyugtalanná tesz, álmosít stb
Az antipszichotikus hatása (azaz a hallucináció ellenes) hetek alatt alakul ki. 8 hét a beállási ideje.
Ezért nem érdemes cserélgetni. Szeremcsére még a Xeplion nem ürült ki, mert az Arrispának még nem lehet halu ellenes hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!