Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Baj ez a lelki fájdalom?

Baj ez a lelki fájdalom?

Figyelt kérdés
22 eves lany vagyok, egyetemista, alberletben elek nagyon sokat dolgozok, mert sajnos a szuleim nem tudnak tamogatni, a harom diakmunkaval meg tudom keresni az alberletre es alap dolgokra valot, de a nappali egyetemi tagozat es a sok-sok tanulas mellett mindez nagyon nehez. Elkezdtem par honapja az egyetem pszichologushoz jarni, ugyanis ket honapig ingyenesen lehet. Az utolso ulesen azt gondoltam, ugy ereztem sokkal jobban erzem magam, de a pszichologus azt mondta, hogy javuljon az eletminosegem pszichoterapiara kell jarnom. Most neztem utana ez havonta minimum 45-50ezer forint lenne. Szerintetek tudok még pluszban ennyit dolgozni vagy mi tevo legyek? Es minden lehetseges opciot megneztunk a pszichologussal ingyen mar nem jarhatok sajnos. Nagyon rossz erzes es nagyon faj lelkileg ez, hogy jarnom kell. Szeretek jarni, csak nagyon rossz erzes, hogy még ennel is tobbet kell majd dolgoznom es mi lesz ha beteg leszek? Valaki tud barmit javasolni a tekintetben, hogy osszeszedjem magam es kibirjam ezt a par honapot amikor ejjel nappal dolgoznom kell? Csak lelkesitest kerek, es kerlek ne bantsatok
2022. ápr. 21. 19:40
 1/4 A kérdező kommentje:
Ezert biztos meg fogtok kovezni, hogy leirom es magam szerint is undorito vagyok, hogy igy gondolkodok, de amiatt rossz nagyon mert masoknak a szulei fizetik az egyetemet ezen kivul az alberletet mindent..en halalra dolgozom magam, alig tudok bulizni, tanulni is keveset tudok pedig nagyon szeretek tanulni es annyira rossz..
2022. ápr. 21. 19:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem mész el a pszichiátriai rendelőbe, TB-alapon, ahol a pszichiáter beutalhat az ingyenes pszichológushoz.
2022. ápr. 21. 19:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Voltam és minimim 6 hónap a várólista
2022. ápr. 21. 19:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Kérdező! Melyik városról van szó?
2022. ápr. 21. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!