Hogyan tudnám össze szedni magam lelkileg? Úgy érzem teljesen össze fogok törni. 24N
3
Mi a baj az arcoddal?
4
Dehogy húzódik vissza. Ha ennyi idő után nem húzódott vissza, már nem fog.
Nekem nagyon sok időbe telt, míg megszoktam, hogy a melleim megereszkedtek (nem kicsit). A hasamon a bőr rendbe jött pár nap alatt mindkét gyerek után. Ez egyéni. De a lényeg, hogy mostanra nem zavar, hogy megereszkedtek a melleim. Nem tehetek róla, nem tudok rá edzeni, ez van, együtt jár a női léttel.
Nagyon sokáig műtétre akartam menni, most már csak nevetek rajta. Egyszer kórházban egy lány nagy bizalmasan megmutatta a hasát, amit műtöttek (vmi bélbetegség miatt) és mondta, hogy irtó ronda. Egyáltalán nem volt ronda. Az ember saját magán sokkal kevésbé tolerál dolgokat, mint másokon.
Kérdező, próbáld meg elfogadni magad, hidd el, idővel menni fog az.
Nehogy azt hidd, hogy a bőr visszahúzódik.
Ez nem igaz.
Kicsit dolgozz többet. Akkor eljárhatsz jobb helyekre és máris jobban fognak szeretni.
Vagy mit akarsz? Hogy a többiek igyanak egy-egy jobb kávét te meg a kulacsodból iszod a tegnapi lefőzött szart?
Hát hülye vagy te?
Én mindent megadnék érte,hogy annyi legyen a bajom,hogy lóg a mellem és megváltozott a testem.
Ne felejtsd el,hogy ez már nemcsak rólad szól,hanem egy kis életről,akinek Te vagy az egyetlen biztos pont az életében.
Ő adjon neked mindig boldog perceket,és sose bánd egy percét sem,mert minden szerelem mulandó,de egy gyermeki szeretetet semmi sem pótol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!