Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Voltatok már pszichopatával...

Voltatok már pszichopatával párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Van papírja róla, de sajnos későn tudtam meg. Mindig is éreztem,hogy valami nincsen rendben, de nagyon intelligens és borzasztóan jól manipulált. Még azok után is sikerült neki ,hogy a kezembe fogtam a papírt. Most próbálok kilépni belőle, de nehéz. Nagyon megszerettem.
2022. ápr. 18. 10:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%
7# A támogatót ki támogatja? Most a kérdező teszi tönkre a pszichopatát, ha nem megy bele olyan viszonyba ami neki káros. A legközelebbi partner is tönkreteszi, és így tovább. Érdekes egy hozzáállás, elég önző és korlátolt is ahhoz, hogy úgy tűnjön te is érintett vagy mint mentális beteg. Vagy csak egy kenyérre kenhető édibédi pszichopata felesége vagy és saját tapasztalat ez? Véleményem szerint kötelessége -ha egyáltalán beszélhetünk ilyesmiről- a szülőnek van illetve az államnak. Senki mástól nem kérhető számon az elmebeteg patyukálása, jóléte!
2022. ápr. 18. 11:08
 12/13 anonim ***** válasza:

Még jó, hogy a pszichopátiát nem lehet kezelni, se tünetmentessé tenni. Emiatt aztán jobban jársz, ha kilépsz a kapcsolatból, mert sérülni fogsz, de nagyon.

Amúgy pontosan mi volt a diagnózis? Csak mert ilyet nem adnak, hogy pszichopata.

2022. júl. 23. 11:47
 13/13 A kérdező kommentje:

Mert, a pszichiatert is atbassza

Sikeresen kileptem azota

2022. júl. 24. 01:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!