Voltatok már pszichopatával párkapcsolatban?
Nyugi. A nők szeretik a bolondokat.
2022. ápr. 18. 10:42
A papír előtt nem volt gond. Most hogy őszintén megmutatta hol a baj? Rögtön te változtál meg.
2022. ápr. 18. 10:48
3/13 A kérdező kommentje:
Nő vagyok….és nem, ez annál több. Teljesen kiborított.
4/13 A kérdező kommentje:
Már a papír előtt is, de azt hittem csak valami trauma érte, amin egy jó pszichológussal, részemről kellő támogatással együtt túljuthatunk. Mióta meglett a papír eldurvult. Már nem is próbálja a látszatot fent tartani…
"A papír előtt nem volt gond." Olvastad az eredeti posztot?! ("Mindig is éreztem,hogy valami nincsen rendben, de nagyon intelligens és borzasztóan jól manipulált.")
Kérdező: Ne sokat gondolkozz, lépj ki a kapcsolatból, tiltsd le. Pláne, ha már nagyon kiborított. Nem úgy tűnik, hogy Neked ezzel az emberrel kapcsolatban kellene maradni.
2022. ápr. 18. 10:52
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális választ #5
A mnenálisan beteg ember megfelelő támogatással és rendszeres pszichiáter által felírt gyógyszer szedésével tünetmentes lesz. Most te vagy aki ezt tönkreteszi. Tökmindegy hogy nő vagy, vagy férfi.
2022. ápr. 18. 10:54
#7: ez IS áldozathibáztatás. Nem ő teszi tönkre. Ha szedné a gyógyszereit a párja, nem borította volna ki. Melyikőtök akar a kérdező helyében lenni és bevállalni egy pszichopatát, aki időnként jól kiborít? Olyan pár kell, akivel nem sajnálatból van együtt, hanem szerelemből.
2022. ápr. 18. 11:02
Jól értem ez egy fennálló párkapcsolat ahol a férfi diagnosztizáltan pszichopata, ezt azonban elfelejtette a partner orrára kötni. A papír véletlenül került elő, vagy a pali gondolt egyet és megmutatta? Mennyi ideig várt vele a kapcsolat kezdete, a megismerkedéstől számítva?
2022. ápr. 18. 11:02
Kérdező: akár szakember segítségével, de zárd le a kapcsolatot, ő tud tanácsot adni a kilépést illetően.
Nem tudom hányan fogják majd írni hogy "persze, voltak kapcsolatban ilyen emberrel", mert manapság sláger-diagnózis laikusok körében a "nárcisztikus" és "pszichopata", vagy egyszerre mindkettő.
Esetedben más a helyzet, mivel az illetővel kapcsolatos papírt is láthattál róla.
Érzelmileg mivel nehéz, ezért kérd szerintem szakember segítségét.
2022. ápr. 18. 11:03
Kapcsolódó kérdések: