Mi a véleményetek az öngyilkosságról?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 17. 01:22
31/38 A kérdező kommentje:
Mindenkinek a saját baja a legnagyobb. Panaszkodnak, nyavalyognak.
A traumáikkal házalnak, mert tudják, hogy teljesen értéktelenek és semmi hasznuk nincs, de legalább valaki foglalkozzon velük.
2022. ápr. 20. 18:03
32/38 anonim 

válasza:

Jézusom, most tértem vissza ehhez a kérdéshez három nap után.
Kérdező, te nagyon buta vagy, menj már inkább aludni.
33/38 anonim 

válasza:

Azért az is egy buta felfogás,hogy ha egy embernek sikerült kilábalnia a depresszióból akkor a másiknak is okvetlen sikerül ha akarja.Ez nagyon nem ilyen egyszerű.Simán lehet,hogy belebukik és csak lejjeb süllyed az amúgy is béka segge alatt lévő mentális állapotából,és akár pont hoz ez indítja el nála azt,hogy öngyilkos lesz.
34/38 anonim 

válasza:

A valódi kérdés inkább az, hogy vállalhatóbb kockázat-e, hogy a beteg idővel belebukik a próbálkozásba és önkezűleg vet véget az életének (ami kellemetlenebb lehet, mint az eutanázia, de ugyanúgy halál), mint az, hogy esetleg elvesszük a gyógyulás lehetőségét valaki menthetőtől azáltal, hogy elhamarkodottan önmegsemmisítő gombot nyomunk a kezébe.
35/38 anonim 

válasza:

Igen, csak ezen a szinten lehet hogy még éveket tud élni, míg sikertelen kockázat esetén egyből belemenekülhet az öngyilkosságba.
37/38 anonim 

válasza:

Amit leírtam a 33-as válaszba leírtam.
38/38 anonim 

válasza:

Probalkoztam en is sajnos a szervezetem kibirta nem ertem hogyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!